Разкриха подробности по случая с жестокия побой и унижение на момче

...
Разкриха подробности по случая с жестокия побой и унижение на момче
Коментари Харесай

Разкриха подробности за жестокия побой на момче в Русе

Разкриха детайлности по случая с  жестокия побой и оскърбление на момче в Русе.

" Изправени сме пред следващ случай на такова принуждение и прокуратурата и полицията ще бъдат безкомпромисни към такива случай ", подчертаха управляващите.

Информация за този случай е постъпила още на 27 октомври. Случаят е от ден по-рано - 26 октомври. Тогава над потърпевшото лице е осъществен обир, като е било изнудено.

Като управляващите обясниха, че инспекцията е почнала незабавлно. Пострадалото момче е съобщило, че причинителят е изнудвал доста хора. Момчето от скандалния запис се е явило в полицията през вчерашния ден. Изършителят му е нанесъл побой през април.

Проверките по случаите са завършили, като са формирани две преписки, които са докладвани в прокуратурата. Към сегашния миг към този момент има формирано досъдебно произвеждане.

Властите отхвърлиха да кажат името му, а единствено неговите букви - Д. Ю.М. Като стана ясно, че той е малолетен и ще навърши 18 години през декември.

Предстои следствие за лека телесна щета, осъществена по хулигански подбуди по отношение на публикуваното видео.и за осъществен обир и изнудване. След разпити на потърпевшите следва на извършетеля да му бъде повдигнато обвиняване и ще му бъде пожелан непрекъснат арест.

От прокуратурата обясниха още този случай е извънреден, защото са потърпевши две лица и това не са инцидентни прояви на причинителя. Той има такива прояви още от 2020 година.

От прокуратурата споделиха, че побоят от 26 октомври е бил осъществен с особена свирепост. А повода е връщането на паричен заем , взет от малолетния. Пострадалото момче е било насила да отиде в заложна къща и да си заложи телефона.

Извършителят е възпитаник в Спортното учебно заведение в града и практикува гребни спортове. Той живее с майка си и по-малкият си брат. В момента е арестуван . Установено е още едно лице, което също е потърпевшо от малолетния.

Той ще се яви в прокуратурата, с цел да подаде сигнал. Властите молиха и други хора, пострадали от малолетния да не се опасяват и да подадат сигнали. Ако бъде приет за отговорен - ще му бъде наложено едно общо наказване за всички действия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР